Ballkani po “përvëlohet” ndërsa në Slloveni njerëzit mezi u shpëtuan nga dëbora

Ballkani po “përvëlohet” ndërsa në Slloveni njerëzit mezi u shpëtuan nga dëbora

Alpinistët që filluan të ngjiten në malin sipër Kamnik në Slloveni pa pajisjet e nevojshme mbrojtëse dimërore u mbuluan nga një urë bore. Për fat të mirë, njëri prej tyre arriti të dilte nga poshtë borës dhe të thërriste për ndihmë.

Një helikopter u dergua madje për të shpëtuar alpinistët e shkujdesur.

Lajme Rajon