Latest Blog

PSE GJITH KY PANIK?!
Lajme Maqedoni

PSE GJITH KY PANIK?!

Ende pa u gdhyer, qytetarët "bombardohen" me lajme policeske vetëm e vetëm që të njëllosin shpifin,fyejnë dhe përdhosin një subjekt politik ,aq më tepër një lider partie vetëm e vetëm që ta dëmtojnë sa ma…