Çamëria frymon në Tetovë

Çamëria frymon në Tetovë

Tetova sot u gdhi e mbushur me pankartat Java e Çamërisë, nga 21-27 Qershor në Maqedoni po zhvillohen aktivitetet per Çamërinë.Ashtu si Shkupi edhe Tetova sot isht e mbushur me lajmërimet per aktivitetet për Çamërinë.

(në foto historiani Arben Llalla i cili vepron dhe jeton në Tetovë,marrë nga adresa e Facebook-ut te tij)

Lajme Maqedoni