VMRO-DPMNE: Instituti Amerikan dyshon në Venko Filipçe – falsifikon numrin e të vdekurve

VMRO-DPMNE: Instituti Amerikan dyshon në Venko Filipçe – falsifikon numrin e të vdekurve

Në Maqedoni, për 100 mijë banorë 482 njerëz vdiqën nga korona.

Kjo shifër është publikuar nga të dhënat e Institutit Amerikan të Shëndetit dhe e rendit Maqedoninë në vendin e gjashtë për sa i përket vdekshmërisë për 100 mijë banorë në botë.

Jo vetëm kaq, Instituti Amerikan analizon se numri i vdekjeve është dy herë më i lartë se numri i botuar ose zyrtar i raportuar nga autoritetet në vend.

Pra, Filipçe jo vetëm që nuk bëri asgjë në betejën me koronën, por gjithashtu fshehu numrin e vdekjeve nga korona!

Ka më shumë se një duzinë vdekjesh çdo ditë, pavarësisht nga fakti se numri i rasteve të reja po zvogëlohet.

Sipas Worldometers, Maqedonia është e katërta në listën botërore për nga numri i vdekjeve për milion banorë.

Dyshimet për punën e Filipçes, dyshimi për falsifikimin e numrit të vdekjeve nga korona janë nga Instituti Amerikan.

Filipçe, i cili mendon vetëm për komisione, por jo për shëndetin e qytetarëve, tani gënjen për numrin e të vdekurve.

Kjo është arsyeja pse Filipce do të përgjigjet!

Qendra e Komunikimit e VMRO-DPMNE

https://kanal5.com.mk/vmro-dpmne-amerikanski-institut-se-somneva-vo-filipche-gi-lazhira-brojkite-na-pochinati/a475969

Lajme Maqedoni