Vazhdojnë investimet në zonat urbane të Tetovës

Vazhdojnë investimet në zonat urbane të Tetovës

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi ka vazhduar me aktivitetet e saj të përditshme për një qytet më të bukur dhe në vijë të kësaj janë shumë investime në forma të ndryshme në zona urbane.

Në kuadër kë këtyre aktiviteteve është bërë vendosja e pajisjeve urbane, ulëseve dhe shportave për mbeturina përgjatë shëtitores të bulevardit Iliria!
Me kohë rast kryetarja Arifi tha se me vendosjen edhe të ndriçimit LED dhe vendparkimeve për biçikleta, qytetarët do të kenë një zonë pedonale moderne në qendër të qytetit!

Download Premium WordPress Themes FreeDownload Premium WordPress Themes FreePremium WordPress Themes DownloadDownload Premium WordPress Themes Freelynda course free downloaddownload lava firmwarePremium WordPress Themes Downloadonline free course

Lajme Maqedoni