Themeluesi dhe kryetari i nendeges se Beses ne shipkovic takoi Menduh Thacin

Themeluesi dhe kryetari i nendeges se Beses ne shipkovic takoi Menduh Thacin


Nga sot une Blerton Sadiki familjarishte dhe me gjith shoqerin time do jem aktiv ne Partinë Demokratike Shqipetare.
Duke pasur parasysh gjendjen katastrofale te shqipetareve te maqedonise e ne veçanti te shqiptareve te Tetoves dhe tetovareve ne pergjithsi vendosa te aktivizohem ne Pdsh dhe se bashku me miq e dashamir t’ia kthejmë buzeqeshjen Tetovës.
Besojë se profesor Sadi Bexheti eshte njeriu i duhur qe mund t’ia kthejê buzeqeshjen Tetoves,me perkrahjen e Pdsh dhe kryetarin e saj z.Menduh Thaci dhe me mbeshtetjen tonë dhe gjith dashamireve tetovare besoj se do ja dalim,u shpreh per syri.news Blerton Sadiki

Lajme Maqedoni