Teuta Arifi vazhdon aktivitetet intensive. Bëhet  rekonstruimi i plotë i rrugës Dritan Hoxha!

Teuta Arifi vazhdon aktivitetet intensive. Bëhet  rekonstruimi i plotë i rrugës Dritan Hoxha!

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi ka vazhduar me investimet e shumta sidomos në infrastrukturë dhe jo vetëm informon Tetovasot. Në vijë të këtyre aktiviteteve që po intensifikohen është edhe  asflatimi i rrugës Dritan Hoxha  në gjatësi 165m.
Por e para e Komunës nuk është ndalur vetëm këtu. Ajo konfirmoi edhe  mbi Linjën e re të ujësjellësit në të dy anët e rrugës në gjatësi 330m .Duke qenl gjithnjë tek ky investim infrastrukturor Arifi tha se aty do të bëhet edhe kanalizim i ri fekal dhe atmosferik në gjatësi 165m si dhe bekatonizim i trotuareve me sipërfaqe 740m2 dhe ndriçim i ri LED .

Vlera e përgjithshme e investimit 11.5 milion denarë!
Tetovasot

Lajme Maqedoni