Tetovë: Kah do të hyjë autobusi ???

Tetovë: Kah do të hyjë autobusi ???

Kjo është shtegu i bicigletave në Tetovë, ku projek u promovua nga kryetarja Teuta Arifi me mburrje se pas 30 viteve Tetova po bëhet me shteg të bicigletave.
Shtegu për bicigleta u realizua por qytetarët shumë shpejt panë se diçka nuk është në regull, dhe patëm edhe disa tallje me fotot që postonin qytetarët.

Pas heqjes së disa pengesave që ishin nëpër rrugë, problemi tjetër ishte me veturat të cilat parkoheshin tek korsia e bicigletave dhe nuk lenin hapirën e duhur dhe bënin problem shtesë dhe Komuna e Tetovës vendosi shtylla.

Por pas vendosjes së shtyllave lind pyetja  se Kah do të hyjë autobusi ???


Lajme Maqedoni