Të njihemi me profilin e një profesionisteje qe kandidon për këshillin komunal në Tetovë nga rradhët e PDSH

Të njihemi me profilin e një profesionisteje qe kandidon për këshillin komunal në Tetovë nga rradhët e PDSH

Ajsel Bilalli u lind në Tetovë ku dhe i kreu shkollën fillore dhe atë të mesme të mjeksisë. Studimet i kreu në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin filologjik drejtimi orientalistikë.
Për gjashtë vite ka punuar si instruktore në shkollën e mesme medicinale në Tetovë, ndërsa aktualisht punon si bibliotekiste në shkollën fillore “Migjeni”. Përveç kësaj, ajo ka ndjekur disa trajnime profesionale për aftësi komunikative dhe infermieri.
Ajseli, përveç gjuhës amtare i flet edhe gjuhën angleze, gjuhë maqedone, gjuhën arabe, persishten e vjetër si dhe gjuhën turke.
Ajsel Bilalli ka një karierë pune 33 vjeçare.

Uncategorized