Të gjithë humbin, merren vetëm me PDSH në pse humb!!

Të gjithë humbin, merren vetëm me PDSH në pse humb!!

Shkruan:  Urim Saliu

Të gjithë janë të mbytur nga fraksionet ,merren me fraksionet e PDSH së
Të gjithë humbin,asnjë nuk jep dorëheqje.Merren me Menduh Thaçin pse se bën diçka të tillë

Të gjithë synim kanë pushtetin,merren me PDSH në që ka poashtu synim pushtetin.

Të gjithë kanë ndarë pushtetin me sllavin duke u bërë kanarina të ëmbla,merren me PDSH në që ndan pushtetin me ta.
Të paktën Menduhi dhe PDSH u dha pushtet dhe ju nuk i dhatë në këmbim asgjë.

Nuk dalloni

Lajme Maqedoni