Thaçi: Nga Tearca dhe Tetova fillon ringritja e PDSH-së (Video)
Lajme Maqedoni

Thaçi: Nga Tearca dhe Tetova fillon ringritja e PDSH-së (Video)

Në komunën e Tearcës është zyrtarizuar kandidatura për…