Studentët e Maqedonisë do të marrin nga 2.400 denarë në muaj për ushqim
Lajme Maqedoni

Studentët e Maqedonisë do të marrin nga 2.400 denarë në muaj për ushqim

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, sot pasdite njoftoi…