NGA SOT MAQEDONIA E VERIUT, KOSOVA DHE SHQIPËRIA BISEDA DHE INTERNET PA ROAMING
Lajme Maqedoni

NGA SOT MAQEDONIA E VERIUT, KOSOVA DHE SHQIPËRIA BISEDA DHE INTERNET PA ROAMING

Prej sot thirrjet telefonike, SMS dhe internet ndërmjet…