“Seriozisht po i afrohemi rrogës mesatare prej 500 eurosh”, tha Bytyqi
Lajme Maqedoni

“Seriozisht po i afrohemi rrogës mesatare prej 500 eurosh”, tha Bytyqi

Ekonomia është në rritje, papunësia është stabile dhe…