Studentët e Maqedonisë do të marrin nga 2.400 denarë në muaj për ushqim

Studentët e Maqedonisë do të marrin nga 2.400 denarë në muaj për ushqim

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, sot pasdite njoftoi se nga tetori, studentët do të marrin me nga 2.400 denarë në muaj si mbështetje financiare për subvencionimin e ushqimit.

“Mjetet do të paguhet në mënyrë të drejtpërdrejtë në xhirollogarinë e studentëve, ndërsa përveç objektve, këto para do të mund të përdoren edhe në markete”, sqaron Carovska.

Ajo thotë se MASH bashkërisht me të rinjtë vazhdon të krijojë masa dhe politike dhe të zbatojnë procese që janë në interes të të rinjve dhe të ardhmes së tyre.

Lajme Maqedoni