Si do të udhëtohet këtë verë nga Evropa në Maqedoni dhe anasjelltas

Si do të udhëtohet këtë verë nga Evropa në Maqedoni dhe anasjelltas

Mediat nga Maqedonia e Veriut shkruajnë për shumë paqartësi se si do të udhëtohet këtë verë nga Evropa në Maqedoni dhe anasjelltas, e kjo e bën të pasigurt edhe ardhjen e të mërgimtarëve, përcjell albinfo.ch.

Biznesmenët nga Struga thonë se nëse përsëritet edhe një verë pa mërgimtarë, kjo do të thotë një kolaps total i ekonomisë.

Ardhja e mërgimtarëve lidhet gjithashtu me mbajtjen e dasmave në rajonin e Strugës, një aktivitet që përfshin shumë sektorë. Gjithsesi kjo është shqetësuese për efektet negative në ekonomi dhe në mbijetesën e bizneseve të shumta.

Lajme Maqedoni