Shukrije Ramadani perkujton me foto te rinis 58 vjetorin e lindjes se heroit Agim Ramadani

Shukrije Ramadani perkujton me foto te rinis 58 vjetorin e lindjes se heroit Agim Ramadani

Sot mbushen plot 58 vite nga lindja e heroit te kombit Agim Ramadani , bashkeshortja e tij Shukrije Ramadani e perkujton heroin me fotografi te arkivit te tyre te rinis dhe na tregon se Agim Ramadani nuk shkëlqeu vetëm ne luftë por edhe ne shkolle

Ne faqen e saj ne fb ajo shkroi:Uncategorized