Sadi Bexheti u mirëprit me mbështetje të plotë nga lagjet të Reçicës së Madhe dhe Reçica e Vogël

Sadi Bexheti u mirëprit me mbështetje të plotë nga lagjet të Reçicës së Madhe dhe Reçica e VogëlC

Sot gjatë mbrëmjes Sadi Bexheti bashkë me kryesuesin e listës për këshilltarë Pajtim Thaçi dhe kryetarin e degës Driton Ibishi vizituan disa lagje të Reçicës së Madhe dhe Reçicën e Vogël.
Vizioni shpresëdhënës i PDSH-së dhe Sadi Bexhetit për qytetin e Tetovës u mirëprit me mbështetje të plotë nga aktivistë dhe banorë. Për fat të mirë problemet e qytetit gjejnë zgjidhjen e duhur nga programi jonë për zgjedhjet lokale.

Lajme Maqedoni