RMV, e premtja ditë jopune për qytetarët orthodoks, ndërsa e hëna për të gjithë qytetarët

RMV, e premtja ditë jopune për qytetarët orthodoks, ndërsa e hëna për të gjithë qytetarët

E Premtja e Madhe para Pashkëve (30 prill) është ditë jo pune për qytetarët e fesë ortodokse në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ka bërë të ditur Ministria për Punë dhe Politikë Sociale.

Ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut është dita e hënë (3 maj), dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, qytetarëve të fesë ortodokse në Republikën e Maqedonisë së Veriut ua uron festën e madhe krishtere të Pashkëve.

Lajme Maqedoni