Renata Elezi nga PDSH-ja e vetmja kandidate qe nenshkruajti per zgjedhje fer dhe demokrate ne KSHZ-Gostivare

Renata Elezi nga PDSH-ja e vetmja kandidate qe nenshkruajti per zgjedhje fer dhe demokrate ne KSHZ-Gostivare

Sot para Komisionit Komunal Zgjedhorë në Gostivar është nënshkruar deklaratë për zgjedhje fer dhe demokratike. Kandidati i vetem që nënshkroi këtë deklaratë ishte kandidatja e Partisë Demokratike Shqiptare zonja Renata Elezi. Partitë tjera kishin dërguar vetëm përfaqësues.

Lajme Maqedoni