Rebalansi i buxhetit nga sot hyn në Parlament

Rebalansi i buxhetit nga sot hyn në Parlament

Debati për Rishikimin e Buxhetit në Kuvend do të fillojë prej sot, për kur është caktuar seanca e Komisionit amë për financim dhe buxhet. Segmentet kryesore të ribalansit të vazhduar që e miratoi Qeveria dhe e dërgoi në Kuvend janë rritja e investimeve kapitale dhe vazhdimi i mbështetjes për ekonominë.

Lajme Maqedoni