PSE GJITH KY PANIK?!

PSE GJITH KY PANIK?!

Ende pa u gdhyer, qytetarët “bombardohen” me lajme policeske vetëm e vetëm që të njëllosin shpifin,fyejnë dhe përdhosin një subjekt politik ,aq më tepër një lider partie vetëm e vetëm që ta dëmtojnë sa ma shumë atë subjekt.
E “mira “në këtë histeri është se kjo goditje që i jepen PDSH-së vecmas liderit të saj tashmë 30 vite në skenë politike të këtij subjekti PDSH-së në mënyrë permanente janë prodhuar dhe prodhohen lajme senzacionale nga “kuzhina” të specializuar antishqiptare.
Pse gjith ky panik ,pse gjith kjo histeri?
Të tentojshë të “viktimizohesh” si ajo partia e Zijadin Selës nëpërmjet mediumeve si TV SITEL që e kontrollon VMRO dhe MIckovski vetëm e vetëm të marrish një “grusht “votash më tepër edhe kjo nuk është punë !
Në mediumet maqedonase dhe te vetë vetë maqedonasit ta njëllosish një subjekt politik shqiptar nuk është asgjë tjetër se sa të vazhdojshë të luajshë në vallen e VMRO e maqedonasve ashtu si është duke e bërë ky Sela.
Kjo qenka e mira ?!
Qetësohuni,dhe kurseni qyetarët nga këto lajme policeske të TV SITEL dhe VMRO thënë nga goja e Selës .

Lajme Maqedoni