Prof.Dr Sadi Bexheti viziton disa fshatra të malësisë së Tetovës

Prof.Dr Sadi Bexheti viziton disa fshatra të malësisë së Tetovës

Kandidati për kryetar të Komunës së Tetovës Prof. Sadi Bexheti bashkë me aktivistë të PDSH-së zhvilluan takime me banorë të fshatit Rasadisht, Lisec dhe Shipkovicë për t’u njohur më afër me sfidat që i përkasin banorëve të malësisë.

Lajme Maqedoni