Presidenti Ilir Meta takon kryetarin e PDSH z.Mendu Thaçi

Presidenti Ilir Meta takon kryetarin e PDSH z.Mendu Thaçi

Takim i përzemërt me Kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare të Maqedonisë së Veriut, Menduh Thaçi.
Faktori politik shqiptar ka pasur dhe ka një rol dhe kontribut të pazëvendësueshëm në proceset jetike të transformimit të brendshëm social dhe politik, si dhe për rrugëtimin integrues të Maqedonisë së Veriut.
U shpreh presidenti Ilir Meta ne profilin e ti zyrtat ne facebook.

Lajme Maqedoni