Per vetem 1-dite videoklipi i Reshit Salihi – Shipkovica e Rexhep Vokes mbi 3 k Views

Per vetem 1-dite videoklipi i Reshit Salihi – Shipkovica e Rexhep Vokes mbi 3 k Views

Diteve te fundit rapsodi i njohur per shipkovicasit dhe veteran i Shoqeris Kulturore Artistike “Rexhep Voka” nga Shipkovica e Tetoves e cila shoqeri ne kohrat me te veshtira per kombin ton ariti te mbaj gjall folklorin shqipetar anekand Maqedonise dhe ti mbaj gjall traditat kombetare dhe ta frymzoj rinin me frymen patriotike kombetare Reshit Salihi publikoi videoklipin me te cilin i kendon Shipkovices dhe atdhetarir e dijetarit Shipkovicas Rexhep Vokes

– Shipkovica e Rexhep Vokes titullohet kenga qe vetem per 1 – tit ariti mijera klikim

Urime dhe suksese z.Reshit Salihi nga stafi www.syri.news

https://m.youtube.com/watch?v=Dr3Td_BVGSE
Uncategorized