PDSH-ja “dridh” Studeniçanin

PDSH-ja “dridh” Studeniçanin

Partia Demokratike Shqiptare ka mbajtur Kuvendin Zgjedhore në Studeniçan, mbledhje në të cilën ka zgjedhje organet dhe kryetarin e Degës.

Për kryetar të Degës u zgjodh Nimetulla Kadriu, student i diplomuar në degën e Bujqësisë.

Në mbledhjen e kuvendit morren pjesé afersisht 70- kuvendar të ri të kësaj partie. Të gjithë këtë akt e ka ndjekur nga afer edhe kryetari i kësaj partie Menduhi Thaçi.

Lajme Maqedoni