PDSH : Demantojmë Lajmet Shpifëse, Janë Demoluar Bilbordet E Kandidatit Tonë

PDSH : Demantojmë Lajmet Shpifëse, Janë Demoluar Bilbordet E Kandidatit Tonë

DEMANT

Partia Demokratike Shqiptare njofton opinionin se lajmet e plasuara në disa mediume maqedone, janë të pa vërteta, shpifëse, vetëm me qëllim të dëmtohet një subjekt politik.

Mbrëmë, persona të panjohur kanë përdhosur dhe dëmtuar në disa vende materiale propagandistike të kandidatit tonë në Tetovë.

Lajme Maqedoni