Para pikës së vaksinimit, turmë e madhe dhe pa distancë

Para pikës së vaksinimit, turmë e madhe dhe pa distancë

Edhe sot në vendin tonë vazhdon vaksinimi masiv i popullsisë kundër virusit korona.

Në pikën më të madhe të vaksinimiet shihet grumbullimi i madh i njerëzve dhe pa distancë, raporton TV21.

Kujtojmë që në vendin tonë sot filloi imunizimi masiv edhe me vaksinën kineze të “Sinofarm”.

Lajme Maqedoni