Ora Policore të fillojë prej orës 01:00 dhe të zgjasë deri në orën 04:00 të mëngjesit

Ora Policore të fillojë prej orës 01:00 dhe të zgjasë deri në orën 04:00 të mëngjesit

Komisioni për Sëmundje Infektive do të propozojnë që pas 15 qershorit, ora policore të fillojë prej orës 01:00 dhe të zgjasë deri në orën 04:00 të mëngjesit.

Sipas disa raportimeve, ky propozim pritet që të dorëzohet deri tek Qeveria për miratim.

Kujtojmë se ditë më parë Qeveria e RMV-së, ka marr vendim që të lejohen dasmat në ambiente të hapura, derisa tashmë është bërë i ditur edhe protokolli për to.

Lajme Maqedoni