OPOZITARIZMI I VËRTETË I PDSH-së DHE OPOZITA E RREJSHME E ASH-AA!

OPOZITARIZMI I VËRTETË I PDSH-së DHE OPOZITA E RREJSHME E ASH-AA!


 
Persona të shitur dhe të projektuar nga ata që nuk ua duan të mirën shqiptarëve natë e ditë kanë punuar për shkatërimin e opozitës shqiptare.
Nëse I hedhim një “sy” zgjedhjeve lokale të 2013 kur PDSH-ja qëndronte përballë BDI-së si forcë e vetmë opozitare dhe zgjedhjet lokale të 2021 ku përballë BDI si “opozitë”kishte dy parti ASH-AA , rezultatet janë si vijon për këshilla komunale :
 

2013
2021

PDSH
ASH-AAA
Tetovë
13,601
3,912
Bogovinë
4,743
2,458
Tearcë
3,429
1,774
Bërvenicë
1,705
986
Zhelinë
3,532
835
Likovë
5,407
1,944
Strugë
9,332
6,535
Saraj
6,372
2770
Kumanovë
3,255
2,556
Manastir
1,181
390
Studeniçan
2400
1488
Hasanbeg
1,518
688
Dollnen
1,118
300
 
Me komunat tjera  bashkë :

  • më 2013 PDSH  (vetë si parti )ka patur 78.000 vota
  •  më 2021  dy parti   ASH-AA    kanë    54.100 vota
    Para këtyre numrave mund të themi:
    NO COMMENT!
Lajme Maqedoni