Okupimi i Tetovës me 11 Pamje 27.05.2021 (Video-Lajm)

Okupimi i Tetovës me 11 Pamje 27.05.2021 (Video-Lajm)

Tetova këtyre ditëve duket njësoj si 20 vite më parë, kur filloi shkatërimi i çdo gjëje lidhur me të kaluarën afërt dhe të largët. Pushtetarët vendosën një rregull të pa shkruar se çdo gjë fillon me ardhjen e tyre në pushtet…

Lajme Maqedoni