Në Prishtinë organizohet marsh në mbështetje të Izraelit

Në Prishtinë organizohet marsh në mbështetje të Izraelit

Me 21 maj pritet që të organizohet një marsh në mbështetje të shtetit të Izraelit.

Ky marsh pritet të bëhet në sheshin “Skënderbe’ në Prishtinë.

Këtë javë në Prishtinë u organizua një marsh në mbështetje të popullit palestinezë.Konflikti mes Izraelit dhe Palestinës po zgjon interesim në gjithë botën.

Kosovë Lajme