Menduh Thaçi shpreh ngushëllimet me rastin e vdekjes së mbretëreshës Elizabeta II

Menduh Thaçi shpreh ngushëllimet me rastin e vdekjes së mbretëreshës Elizabeta II

“Pusho në paqe, Mbretëresha Elizabeta II. 🕊️

Në emër të Partisë Demokratike Shqiptare shpreh ngushëllimet tona më të thella Familjes Mbretërore Britanike dhe të gjithë qytetarëve Britanikë.

Menduh Thaçi

Uncategorized