Menduh Thaçi i ftuar sot, ne Nderime te Heroit Agim Selmanaj ne 22 vjetorin e renies.

Menduh Thaçi i ftuar sot, ne Nderime te Heroit Agim Selmanaj ne 22 vjetorin e renies.

Sot kryetari i Partis Demokratike Shqipetare ishe i ftuar ne Nderime te heroit Agim Selmanaj,me rastin e shenimit te 22 vjetorit te renies se tij,ku gjat gjith kohes u shoqerua nga Vllezerit Haradinaj dhe shum ish luftetar dhe familjare te deshmoreve dhe martirev te Ushtris Çlirimtare Kombetare.

Lajme Politikë