MEMETI, NË BDI NUK KTHEHEM, NË POLITIK PO!

MEMETI, NË BDI NUK KTHEHEM, NË POLITIK PO!

Ermira Mehmeti, ish deputetja e Bashkimit Demokratik dhe zyrtare e lartë e kësaj partie nuk do të pranoj ofertën e liderit Ali Ahmeti për kthim në BDI.

Burime të News33, të afërta me ish deputeten konfirmojnë se Mehmeti do t’i kthehet politikës por jo BDI-së.

Kujtojmë, portali Pa censurë, më herët informoi se kreu i integristëve, Ali Ahmeti kishte ofruar dy poste ish deputetes. Postin e Sekretarit të lënë bosh nga Hazbi Lika dhe kandidaturë në komunën e Çairit në zgjedhjet lokale.

Lajme Maqedoni