Maqedoni/ 25 persona ndëruan jetë, më i riu një 36 vjeçar nga Tetova

Maqedoni/ 25 persona ndëruan jetë, më i riu një 36 vjeçar nga Tetova

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit janë bërë 572 testime, prej të cilëve 62 kanë rezultuar pozitiv bë KOVID-19, 25 persona kanë ndërruar jetë, ndërkaq 398 janë shëruar. Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve në RMV ka arritur në 152.747, të shëruarve në 133.871, të vdekurve 4.961, ndërkaq momentalisht ka 13.915 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Personat që kanë ndërruar jetë në 24 orët e fundit
10 persona nga Shkupi (69, 71, 71, 71, 72, 76, 83, 86 dhe 86-vjeç)

2 nga Tetova (36 dhe 74-vjeç)

2 nga Strumica 56 dhe 69-vjeç)

1 nga Kumanova (75-vjeç) 1 nga Prilepi (79-vjeç) 1 nga Manastiri (72-vjeç) 1 nga Velesi (78-vjeç 1 nga Shtipi (71-vjeç) 1 nga Ohri (81-vjeç) 1 nga Koçani 85-vjeç 1 nga Probishtipi (63-vjeç) 1 nga Demir Hisari (70-vjeç)

Të infektuarit në 24 orët e fundit
Shkup 32 Prilep dhe Shtip nga 7 Kumanovë 5 Strumicë 4 Kavadar 3 Veles, Koçan, Kërçovë dhe Vinicë nga 1

Lajme Maqedoni