Levizja BESA ne hall me nendeget e MALËSISË

Levizja BESA ne hall me nendeget e MALËSISË

Nëndegët e malesise të revoltuar me udheheqesin e partis per mosperfillje.

Udheheqesit e levizjes Besa gjat fushates premtuan shum per malesine per nendeget dhe njerezit eminent te nendegeve ne fjal e ne veçanti me nendegen e Shipkovices ku revolta duket se esht shum afer eskalimit,arsyeja per kete esht mosperfillja e atyre qe dhan shum mund per fitoren partise nga udheheqesia aktuale e partise,ata ankohen se Kryetari i partis ne vend qe ne menaxhimin e komunes te zgjedh ata qe dhan mundin per fitoren ne komunen e Tetoves ai i sjell njerezit qe u larguan nga postet udheheqese te pushtetit qendrore siç ishte rasti e zgjedhjes se Sedat Sulejmanit per udheheqes te sekrorit te arsimit ne komunen e Tetoves. Shume nga aktivistet akuzojne partin per daljen nga qeveria ku me ate levizje shumices prej tyre ju nderpren kontratat e punes.

Aktivistet qe u ankuan ne adres te redaksis ton jan te njohur per resaksin tone por qe permomentin duan te jen anonim,ata premtojn se se shpejti do te marin hapa konkret per terheqjen e vemendjes te strukturave udheheqese qe te reflektojn ose ne te kunderten do paraqesin dorheqje…

Lajme Maqedoni