KSI: Të punojnë terrasat e kafeneve, ora policore nga e mërkura të nis nga ora 21:00

KSI: Të punojnë terrasat e kafeneve, ora policore nga e mërkura të nis nga ora 21:00

Sipas , Komisionit për Sëmundje Infektive jozyrtarisht  i rekomandohet Qeverisë që prej datës 28.04.2021, respektivisht nga e mërkura  ora policore të nis nga ora 21:00, ndërsa kafiteritë dhe objektet tjera gastronomike nga e mërkura do të fillojnë me punë, në terrasa dhe hapësira të tjera jashtë objektit e që gjithashtu pritet të punojnë deri në ora 21:00.Vendimin përfundimtar për masat restriktive pritet t’i merr Qeveria gjatë ditës së nesërme.

Lajme Maqedoni