Kasami vizitoi xhamine e Shipkovices

Kasami vizitoi xhamine e Shipkovices

Sonte kryetari i komunes se Tetoves z.Bilall Kasami me kryetarin e keshillit komunal Besar Durmishin,udheheqesin e sektorit -Parqet dhe gjepberimi pran komunes se Tetoves z.Fatmir Amza, drejtorin e shkolles se f.Shipkovice dhe aktivist te levizjes Besa zgjodhen xhamin e fshatit Shipkovice per te falur namazin e Taravis.

Kasami u mireprit edhe nga imami i xhamis se Shipkovices ku se bashku me aktivistet dhe stafin e tij e permbyllen viziten me nje fotografi te perbashket brenda ambientit te xhamise.

Lajme Maqedoni