Kanë arritur 30 mijë vaksina “Sinovak” – donacion nga Turqia

Kanë arritur 30 mijë vaksina “Sinovak” – donacion nga Turqia

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar, se sot në Shkup kanë arritur 30.000 vaksina “Sinovak” donacion nga Turqia.

“Vaksinat në afat sa më të shkurtër do të shpërndahen në pikat e vaksinimit në shtet”, njoftojnë nga MSh-ja

Nga atje, shprehin falënderim ndaj presidentit të Turqisë, Rexhep Taip Erdogan “për mbështetjen dhe dërgesën e shpejtë për sasinë e premtuar e cila është e rëndësishme për ne”.

Lajme Maqedoni