Ish-kryeministri i Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj dekoron me medaljen “ME BESIM NË ZOT, ATDHE E SHTET” Menduh Thaçin dhe kryetarin e ndjerë z. Arbën Xhaferi. 

Ish-kryeministri i Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj dekoron me medaljen “ME BESIM NË ZOT, ATDHE E SHTET” Menduh Thaçin dhe kryetarin e ndjerë z. Arbën Xhaferi. 

Ish-kryeministri i Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj dekoron me medaljen “ME BESIM NË ZOT, ATDHE E SHTET” Menduh Thaçin dhe kryetarin e ndjerë z. Arbën Xhaferi.

Sot, në zyrat e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Menduh Thaçi dhe ish-kryeministri i Kosovës kanë zhvilluar një takim miqësor ku kanë biseduar për situatën politike në RMV dhe rajon.

Poashtu, ish-kryeministri Ramush Haradinaj i ka ndarë medaljen “ME BESIM NË ZOT, ATDHE E SHTET” kryetarit të Partisë Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaçi si dhe kryetarit tashmë të ndjerë të PDSH-së z. Arbën Xhaferi për kontribut të jashtëzakonshëm në lidhje me çështjen kombëtare.

Kosovë Lajme Maqedoni