Ibrahim Kadriu-Diplomat i vitit per vitin 2020

Ibrahim Kadriu-Diplomat i vitit per vitin 2020

Me rastin e 29 Prillit dites se Ministris se puneve te jeashtme te Republikes se Maqedonis se Veriut z.Ibrahim Kadriut i ndahet mirnjohje per angazhim jashtzakonisht profesional,perkushtim ne pune dhe rezultate te aritura ne aktivitetet e Ministris per Pune te Jashtme te Republikes se Maqedonis se Veriut.

Mirnjohjen DIPLOMAT I VITIT z.Ibrahim Kadriut ja ndau vet Ministri i Ministrise per pune te Jashtme te Republikes se Maqedonis se Veriut z.Bujar Osmani.

Lajme Maqedoni