Grubi e Shabani pastrojnë Xhamitë e Shkupit para Bajramit

Grubi e Shabani pastrojnë Xhamitë e Shkupit para Bajramit

Sonte, bashkë me ekipet e Higjenës konunale Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik, Artan Grubi ka qenë i pranishëm dhe ka asistuar në pastrimin e xhamive në Shkup.

Sonte bashkë me punonjësit e Higjienës komunale pastrojmë, dezifektojmë dhe bëjmë gati xhamitë e Shkupit në prag të Fitër Bajramit, ka shkruar kështu përmes rrjeteve sociale Grubi teksa shihet që bashkë me ekipet teksa asiston në pastrimin dhe dezinfektimin në prag të Fitër Bajramit.

/Derveni.info

Lajme Maqedoni