Gjoshi: Kurti, Osmani dhe Gërvalla janë treshe anti-Kosovë dhe anti-UÇK

Gjoshi: Kurti, Osmani dhe Gërvalla janë treshe anti-Kosovë dhe anti-UÇK

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, Betim Gjoshi tha se Albin Kurti, Vjosa Osmani dhe Donika Gërvalla Schwarz – treshja anti-Kosovë dhe anti-UÇK.

Ai u shpreh se kjo strukturë mendon njejtë, ka qëllime të njejta dhe vepron njejtë, shkruan Indeksonline.

Kosovë Lajme