Formohet kabineti qeveritar Rama tre, këta janë emrat që kanë marrë poste kyçe

Formohet kabineti qeveritar Rama tre, këta janë emrat që kanë marrë poste kyçe

Formohet kabineti qeveritar Rama tre, këta janë emrat që kanë marrë poste kyçe

Kryeministri Rama nuk ka vonuar dhe ka filluar lëvizjet në kabinet, pas atyre që ai i cilëson si fitore në zgjedhjet e 25 prillit, tashmë të kontestuara nga opozita.
Kështu Dallandyshe Bici, nga drejtuese e Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, emërohet zëvendësministre e Mbrojtjes.
Ndërkohë zëdhënësja e fushatës së PS, Bora Muzhaqi emërohet zëvendësministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Lajme Shqipëri