Drejtoresha e Gjimnazit të Tetovës fiton edhe një betejë Ligjore ndaj Lëvizjes BESA 

Drejtoresha e Gjimnazit të Tetovës fiton edhe një betejë Ligjore ndaj Lëvizjes BESA 

Këshilltarët e komunës së Tetovës ditën e mërkurë 28 shtator votuan kundra Programa Vjetor të gjimnazit Kiril Pejçinoviq që drejtoresh është Teuta Llalla. Këshilltarët e Lëvizjes BESA dhe partisë maqedonase VMRO-DPMNE votuan që Programa Vjetor për vitin 2022-2023 pasi këta këshilltar dhe kryetari i komunës Bilall Kasami nuk duan bashkëpunim me drejtoreshën Llalla. Ky ishte një raste i paprecedentë pasi bëhet fjalë që tju mohuar rreth 1300 nxënësve aktivitetet vjetore për inatet personale të Bilall Kasamit. Por sipas Ligjit të arsimit të RMV pas datës 30 shtator gjimnazi Kiril Pejçinoviq mund të mbaj çdo aktivitet dhe vota kundër e këshilltarëve BESA dhe VMRO është nul e pavlershme. Bilall Kasami se gjimanzi Kiril Pejçiniviq është simbol i rezistencës, nuk ju nënshtrua ndër vite pushteti ekzekutivë komunistë dhe nuk do tju nënshtrohet as këlyshëve të tyre.

Uncategorized