Dita e parë e Fitër Bajramit ditë jopune për të gjithë qytetarët

Dita e parë e Fitër Bajramit ditë jopune për të gjithë qytetarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festat, 13 maji i vitit 2021 (e enjte), Fitër Bajrami, dita e parë e Bajramit, është ditë jopune për të gjithë qytetarët të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njëherit i uron qytetarët e besimit mysliman në Republikën e Maqedonisë së Veriut për Fitër Bajramin.

Lajme Rajon