Çfar po ndodh mes Beses dhe Ash :Plas revolta

Çfar po ndodh mes Beses dhe Ash :Plas revolta

Ja çfarë shkruan kryetarja e Fotumit të BESËS në Fcb.

Lajme Maqedoni