Blerim Sejdiu se paguan, EVN ia ndal rrymën Komunës së Zhelinës

Blerim Sejdiu se paguan, EVN ia ndal rrymën Komunës së Zhelinës

Komuna e Zhelinës ka mbetur pa rrymë për shkak të faturave të papaguara i formon Tetovasot. Por kjo nuk përfundon vetëm me çështjen e rrymës pasi situata është më e rëndë shkaku i keqmenaxhimit atje.

Siç mësohet Komuna e Zhelinës që nga marrja e Blerim Sejdiut, llogaria është e bllokuar dhe vazhdon rritja e borxhit në këtë institucion .

Edhe Ndërmarrja komunale Mirëmbajtja e ka poashtu llogarinë e bllokuar.

Informacionet janë pesimiste për shkak se komuna është afër kolapsit.

Lajme Maqedoni