Blerim Sejdiu  ka një lajm të madh për banorët e Fsh.Kopaçindoll

Blerim Sejdiu ka një lajm të madh për banorët e Fsh.Kopaçindoll

Kryetari i Komunës së Zhelinës, në një postim të ndarë në rrjetin social në Facebook, ka bërë të ditur një lajm frymëzues për banorët e fshatit Kopacindoll. Në këtë njoftim të rëndësishëm, ai ka shpallur një arritje të madhe për banorët, duke bërë të ditur se pas përpjekjeve të palodhshme dhe vendosmërisë në zgjidhjen e sfidave, fshati mori ate qe meritoi , sistemin e kanalizimit , ujesjelles dhe sot do te kemi edhe rruge te re .

Ky transformim do të sjellë një ndryshim të dukshëm në infrastrukturën dhe pamjen e fshatit, duke e ngritur në nivelin e standardeve europiane. Rezultati i kësaj nisme pozitive është produkt i punës së vazhdueshme dhe bashkëpunimit të komunitetit dhe autoriteteve lokale. Kryetari ka inkurajuar bashkëpunimin dhe vullnetin për përmirësime të vazhdueshme, treguar një vizion të qartë për të ardhmen e fshatit Kopacindoll.

Ki zhvillim rëndësor do të drejtojë fshatin në rrugën e modernizimit dhe përparimit të infrastrukturës së tij, duke e bërë më tërheqës për banorët. Ki investim do të sigurojë një jetë më të mirë dhe një zhvillim më të qëndrueshëm për të gjithë banorët e fshatit Kopacindoll.

Lajme Politikë